Flaş Haber

Şişli'de günlük kiralık evde işlenen cinayetin şüphelileri yakalandı! 'Kazara öldürdük' savunması...

 


Şişli'de günlük kiralık evde işlenen cinayetin şüphelileri yakalandı! 'Kazara öldürdük' savunması...

İstanbul Şişli'de günlük kiralık evde işlenen cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin birbirlerini suçlayarak 'kazara öldürdük' dedikleri ortaya çıktı. Öte yandan Jabir R. ve Hikmet T.'nin apartmana giriş anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Mecidiyeköy Mahallesi, Ağaoğlu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre Rasim Kocaman (43), Azerbaycan uyruklu Jabir R.(24) ve Hikmet T.(28) günlük kiralık ev tuttu. Saat sabah 07.50 sıralarında üç arkadaş alacak verecek yüzünden tartışmaya başladı. Evden silah sesi gelmesiyle birlikte aynı apartmanda ikamet eden komşular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde Rasim Kocaman'ın boynundan vurularak olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

'KAZARA ÖLDÜRDÜK'

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden Jabir R.'yi evinde gözaltına aldı. Diğer şüpheliyi yakalamak için kamera kayıtlarından yola çıkan ekipler, Hikmet T.'yi ise Kocaeli'nin Darıca ilçesinde cinayette kullanılan silah ile yakaladı. İki şüphelinin emniyetteki sözlü ifadelerinde birbirlerini suçladıkları, ve 'kazara öldürdük' dedikleri öne sürüldü.

APARTMANA GİRİŞ ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Hikmet T.'nin farklı suçlardan 16 sabıka kaydı, Azerbaycan uyruklu Jabir R.'nin ise her hangi bir kimlik, oturma izni olmadığı ve üzerinden sadece doğum belgesi çıktığı öğrenildi. İki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan Jabir R. ve Hikmet T.'nin apartmana giriş anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Hiç yorum yok

ETİKETLER